Always Happy Cycle Fest

26-27-28 maart 2021

€ 99 PER PERSOON!!!

In het weekend van 26 - 27 - 28 maart 2021 gaat het gebeuren, de 1e editie van Always Happy Cycle Fest! Een leuk weekend met fietsvrienden, waarbij je verblijft op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er gefietst. Er is een pizza party op vrijdag en een BBQ party op zaterdag.

De aankomst is vrijdag 26 maart vanaf 16.00 uur, waarna we aansluitend een 1e Happy Ride hebben van ongeveer 45 km. Bij terugkomst staat de pizza oven klaar, waar je zelf je pizza kunt maken. Op zaterdagmorgen maken we een mooie Happy Ride richting de omgeving van Berg en Dal ( 90 / 120 km ). Bij terugkomst is het tijd voor de BBQ party met een biertje en muziekje! Zondag maken we nog een toffe Happy Ride ( 60 / 90 km ) en aan het eind van de dag ga je weer huiswaarts! De Happy Rides zijn op de racefiets, maar uiteraard ben je ook welkom op je gravelbike!

Wordt jij hier happy van? Lees hieronder verder...

Het verblijf


Tijdens Always Happy Cycle Fest verblijf je op charme camping Hartje Groen in Schaijk. Groepsverblijf de Kiet is de gezamelijke plek. Bij de Kiet staan verschillende trekksershutjes waarin je slaapt. Uiteraard ben je ook met je tentje welkom!

Happy rides


Uiteraard draait het tijdens Always Happy Cycle Fest   om de Happy Rides! Lekker fietsen met fietsvrienden in een prachtige omgeving. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag wordt een Happy Ride georganiseerd.

Pizza & BBQ party

Op vrijdag starten we met een toffe pizza party ! Na de Happy Ride op zaterdag gaat de BBQ party los met een lekker muziekje!

Wat?

Fietsweekend - Pizza party - BBQ party - 3 Happy Rides ( GPS ) - Ontbijt - Verblijf in trekkershut op indeling of eigen tent - Douchegelegheid - gratis paar Always Happy Cycling sokken twv € 17,95

Waar?

Charme camping "Hartje Groen"

Udensedreef 14

5374RK Schaijk


Wanneer?

Aankomst vrijdag 26 maart 2021 vanaf 15.00 uur

Vertrek zondag 28 maart 2021 tot 17.00 uur

Wat kost het?

Deelname aan Always Happy Cycle Fest kost nu €99 per persoon ( incl. Bliz Always Happy Cycling sokken twv € 17,95 ). Schrijf dus snel in voor je te laat bent! Hiervoor krijg je 2 nachten in een trekkershut, ontbijt, 3 Happy Rides, Pizza & BBQ party. Voor de Happy rides kun je een broodje smeren die je meeneemt. Uiteraard kun je op de pauze plaatsen ook wat nuttigen ( eigen kosten ).

Wil je zelf met een tentje komen, dan betaal je € 89 per persoon.

Aanmelden?

Wil jij deelnemen aan Always Happy Cycle Fest, meld je dan aan via onderstaand formulier. Met meerdere personen aanmelden of heb je een voorkeur, geef het dan even aan. Hierna ontvang je een bevestiging. Na betaling is je boeking definitief. Deelname is vanaf 18 jaar.

*Let op: de plaatsen zijn beperkt*
Liever een dagticket? Zaterdag 27 maart 2021 - 1 Happy Ride ( 90/120 km ) incl. BBQ party - € 25 - Klik hier

Aanmelding Always Happy Cycle Fest