Guerciotti racefietsen overzicht 2019

Guerciotti heeft een overzichtelijk gamma racefietsen, maar met enorm veel opties. Ieder frame kan in verschillende kleuren geleverd worden en uiteraard zijn er veel opties qua afmontage met de groep en wielen. Afmontage is mogelijk met Campagnolo, Shimano en SRAM. Guerciotti racefietsen worden afgeleverd met Ursus, Mavic of Campagnolo wielen. Wil jij liever een setje Scope Cycling wielen gemonteerd, of heb je nog een eigen set wielen? Geen probleem, we kunnen de Guerciotti ook zonder wielen leveren. Losse frames zijn ook leverbaar.

Hieronder het overzicht van de Guerciotti racefietsen leverbaar in Nederland:

Guerciotti Eureka Air Disc

De Guerciotti Eureka Air Disc is de masterpiece uit de collectie! Het monocoque Aero frame zorgt voor een enorm strak bochtengedrag en klimt super eenvoudig. In de afdalingen zorgen de disc remmen dat je weer veilig je snelheid kunt minderen. De remkabels zijn in het frame verwerkt en uiteraard ontbreekt een Aero carbon stuur en Aero stuurnok niet.

Leverbaar in verschillende kleuren en afmontages

Adviesverkoopprijs € 5049 - € 8949


Guerciotti Eureka Air

De Guerciotti Eureka Air is de masterpiece uit de collectie, maar dan zonder schijfremmen! Het monocoque Aero frame zorgt voor een enorm strak bochtengedrag en klimt super eenvoudig. De remkabels zijn in het frame verwerkt en uiteraard ontbreekt een Aero carbon stuur en Aero stuurnok niet.

Leverbaar in verschillende kleuren en afmontages

Adviesverkoopprijs € 4399 - € 8599


Guerciotti E-740

Het lichte klimwonder van Guerciotti, de E-740! De E-740 is het meest lichte frameset die Guerciotti ooit gebouwd heeft. Het monocoque Aero frame in combinatie met een traditionele carbon voorvork is niet alleen licht, maar ook super direct. Kortom, een high performance racefiets in traditionele uitvoering.

Leverbaar in verschillende kleuren en afmontages

Adviesverkoopprijs € 4399 - € 8599


Guerciotti Eureka DX50

Snel en robuust, het Aero frame van de Eureka DX50. Dit is het eerste Aero model wat Guerciotti ooit ontworpen heeft. De verschillende diktes van Carbon laminaat geven de fiets veel torsie stijfheid, zonder verlies van het Aero eigenschappen. De Eureka DX50 is een licht gewicht racefiets met sublieme demping.

Leverbaar in Geel, Rood en Anthraciet en diverse afmontages

Adviesverkoopprijs € 3399 - € 4699

Guerciotti Italo

De Guerciotti Italo is een endurance racefiets en tribute aan de co-founder van het merk, Italo Guerciotti. Het carbon frame geeft een snelle acceleratie als je op de pedalen gaat staan, maar is minder extreem dan bijvoorbeeld de DX50. De Italo is de ideale fiets voor langere tochten!

Leverbaar in Zwart / Rood en Rood en diverse afmontages

Adviesverkoopprijs € 2599 - € 3949


Guerciotti Navir Disc

Een nieuw model in de collectie van Guerciotti, de Guerciotti Navir met schijven. De dunne achtervork geeft je heel veel demping en dus veel rij-comfort. Met de vlakke bovenbuis is de Guerciotti Navir nog steeds een fiets met een sportief karakter. Ideaal voor de wielrenner die op graag langere ritten maakt, maar ook de sprint wilt winnen!

Leverbaar in Grijs / Groen en Zwart en diverse afmontages

Adviesverkoopprijs € 3099 - € 3399


Guerciotti Cartesio

De Guerciotti Cartesio is het entry-level, carbon model uit de collectie van dit racefietsen merk uit Milaan. Een super complete racefiets voor een zachte prijs. De kabels zijn in het frame verwerkt, wat een hele rijke look geeft. De Cartesio is een veelzijdige, comfortabele carbon racefiets.

Leverbaar in Wit, Grijs / Rood, Grijs / Groen en rood en diverse afmontages

Adviesverkoopprijs € 2299 - € 2649


Guerciotti San Siro

Het aluminium instap model van Guerciotti, de San Siro. Maar de uitvoering liegt er niet om! De kabels zijn in het frame verwerkt, de voorvork is robuust en bovenbuis vlak. Dit resulteert in een snelle racefiets met veel comfort. Kortom, de ideale racefiets voor de beginnende, maar actieve wielrenner.

Leverbaar in Wit, Anthraciet en Zwart en diverse afmontages

Adviesverkoopprijs € 1449 - € 1949