Luck cycling shoes

Luck cycling shoes was in de jaren 80 en 90 bekend als John Luck. Vele successen werden gehaald in de Tour de France en de Vuelta. Pedro Delgado haalde veel overwinningen op John Luck's tijdens zijn carriere. Maar zoals vaker, krijgt ook John Luck te maken met mindere tijden in verdwijnt het geheel van de markt en uit de koers.

Enkele jaren geleden is het gelukkig weer gelukt om dit mooie fietsschoenen merk met enorme historie en kennis nieuw leven in te blazen. Luck cycling shoes is geboren!

Luck Cycling shoes biedt een enorme sterke prijs / kwaliteit verhouding en maatwerk! Customizen van fietsschoenen is mogelijk, al vanaf 1 paar! Daarnaast maakt Luck schoenen op maat met verschillende opties voor breedte en lengte van de voet.

Luck Cycling shoes heeft wielren en mountainbike schoenen vanaf € 89,95 t/m € 399,95. In de Benelux zijn momenteel al meerdere dealers actief, maar we werken nog aan een betere spreiding. Heeft u een fietsenwinkel en interesse in een dealerschap? Contact me gerust!


Catalogus 2019

Benieuwd naar de Luck Cycling collectie van 2019? Download de 2019 catalog hier.

Prijslijst 2019

De consumenten prijslijst van 2019 download je hier.

Highlights uit de collectie:

Luck Rex MTB

Luck Racer Road

Luck Phantom MTB

Luck Genius Road

Luck Galaxy MTB

Luck Pro Verde

Luck Artix Road

Luck Matrix MTB

Luck Pro MTB

Luck Plus Road

Luck Pro MTB

Luck Vintage Road