Burton snowboards

Burton snowboards, in 1977 opgericht door Jake Burton en uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Het merk is nog steeds in handen van Jake en zijn vrouw Donna. Al sinds de oprichting werkt Burton dag en nacht om het snowboarden te laten groeien. Burton staat bekend om zijn innovaties ( Burton Step-On ) en grote events ( Burton US Open ). Na 14 jaar dealer te zijn geweest, ben ik sinds 2017 verantwoordelijk voor de wholesale in Nederland.

Anon Optics

Anon is het goggle en helmen merk van Burton snowboards. Het gamma van Anon bestaat uit de beste goggles in de markt en helmen voor snowboarders en skiërs. Anon is net als Burton innovatief in de markt met MFI, Magnatech en Sonar lenzen. Deze combinatie maakt dat Anon de meest complete wintersportbril op de markt brengt.

Analog Clothing

Underground en meer gericht op de jong kids en freestyle georiënteerde snowboarder. Analog clothing is net als Anon Optics een onderdeel van Burton snowboards. Analog brengt in zijn collecties veel retro en rock 'n roll! Analog vind je in de meest core snowboardshops en Burton Premium stores.

Makia Clothing

Through the Rough Seas! Makia brengt jou een klein beetje vreugde na de dagelijkse Rough seas! Je staat een dag in de file en komt thuis... Je loopt door de regen met een paraplu en deze klapt dubbel... Dit zijn je dagelijkse Rough seas.. Makia hoopt dat je deze Rough seas een beetje vergeet. Makia Clothing komt uit Helsinki in Finland en heeft zijn hoofdkantoor in de romantische haven van deze visserstad aan de Baltische zee. Invloeden van deze ruige haven zie je terug in de collecties van Makia.

Bliz

Bliz is een premium merk uit Zweden, onderdeel van de Future Eyewear Group. In de Benelux ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en sponsor activiteiten van Bliz.

Bliz heeft verschillende collecties, verdeeld in sport glasses, sunglasses en skigoggles. Daarnaast heeft Bliz een mooi gamma helmen, protectie en accessoires. De focus ligt bij dit merk in de sporten wielrennen, hardlopen, skien, outdoor en watersporten.

Guerciotti

Sinds oktober 2018 ben ik agent voor Guerciotti in Nederland. Dit mooie merk uit Milaan heeft een mooi gamma aan race - en cyclocross fietsen en bestaat al sinds 1964.

Guerciotti heeft een enorme historie in het wielrennen en veldrijden. Renners als Ronald Liboton, Eric Vanderaerden, Sanne van Paassen, Sanne Cant en Michele Scarponi haalden mooie successen op een Guerciotti. In 2019 rijdt Team Bardiani op de Eureka Air Disc en de E740.


Ursus Wheels & Accessoires

Ursus is een bedrijf uit Rosa, Italië. Het is ontstaan in 1967, dus de historie is al meer dan 50 jaar groot. De historie lag niet geheel in de fietswereld, maar sinds het begin van de 21e eeuw is Ursus gestart met de productie van hoogwaardige racefiets en mountainbike wielen. In de Benelux is het jaren vertegenwoordigd door Agu sports, maar nadat zij eigenaar werden van een collega wielenmerk is deze samenwerking gestopt. Ursus is toen een beetje van de radar verdwenen in de Benelux. Sinds het begin van 2019 vertegenwoordigt Always Happy Agency Ursus voor de Benelux.

Luck cycling shoes

Luck cycling shoes was in de jaren 80 en 90 bekend als John Luck. Vele successen werden gehaald in de Tour de France en de Vuelta. Pedro Delgado haalde veel overwinningen op John Luck's tijdens zijn carriere. Maar zoals vaker, krijgt ook John Luck te maken met mindere tijden in verdwijnt het geheel van de markt en uit de koers.

Enkele jaren geleden is het gelukkig weer gelukt om dit mooie fietsschoenen merk met enorme historie en kennis nieuw leven in te blazen. Luck cycling shoes is geboren!

Void Cycling

Void Cycling; onstaan in 2013 in Zweden. Één van de oprichters zocht fietkleding met dezelfde stijl als in zijn dagelijkse streetwear. Minder sporty, maar meer stylish en fashion. Uiteraard wel met de pasvorm die hoort bij high-end fietskleding. Void Cycling brengt een brede collectie voor wielrennen, cross-country mountainbiken en ook freeriden.

Void Cycling is er voor stylische dames en heren. Sinds juni 2019 vertegenwoordigt Always Happy Agency Void Cycling voor de Benelux.