Always Happy! Dat is toch een mooi streven, of niet? Over het algemeen ben ik toch wel bijna altijd vrolijk inderdaad, dus Always Happy Agency klopt als een bus. Daarnaast ben ik overtuigd dat je anderen vrolijk maakt als je het zelf ook bent. Maar de naam Always Happy komt eigenlijk van mijn gezin. Tijdens een potje bowlen zag mijn dochter dat onze voorletters samen BLIJ vormen! Always Happy, is dan ook echt het streven..

Always Happy Agency vertegenwoordigt verschillende merken in Nederland. Al deze merken hebben één ding gemeen; ze maken me blij! Ik vertegenwoordig sportieve merken, trendy mode merken en coole lifestyle gadgets. In mijn vrije tijd fiets ik graag en gaan ik zo vaak als het kan naar de sneeuw om te snowboarden, dus logisch dat ik gespecialiseerd ben in fiets en snowboard producten. Ik ben al sinds 1992 actief in de retail met vele jaren ervaring als zelfstandig winkelier in de wereld van Action Sports, offline en online. Met ruim 26 jaar ervaring in retail weet ik als geen ander hoe een retailer denkt en wat hij wil.

Een aantal merken vertegenwoordig ik geheel zelf, andere merken in actieve samenwerking met Motions BVBA uit België.

Sportieve groet,

Jasper van Doorn

Merken die ik vertegenwoordig:

Snowboarding: Burton snowboards - Anon goggles - Analog clothing

Biking: Luck shoes - Guerciotti - Bliz Eyewear - Ursus - Void Cycling

Fashion: Makia clothing

Always Happy Agency is een onderdeel van JMS van Doorn Beheer BV, KvK 17231931, gevestigd in Heeswijk-Dinther ( Noord-Brabant )