Sponsoring

Always Happy Agency ondersteunt samen met de merken in de portfolio verschillende teams, rijders, rijdsters. Hieronder een kort overzicht:

Park Hotel Cycling Team

Voor seizoen 2019 sponsoren wij met Bliz Eyewear Parkhotel Cycling Team. Dit talentvolle team rijdt met de witte en zwarte Bliz Matrix. In nationale en internationale wedstrijden zijn zij in hun Roze / Groene outfit een opvallende eenheid. Blijf op de hoogte van hun wedstrijden en resultaten via hun website: www.pushinhgdreams.nl


Team Invicta Beach

Gedurende het winter seizoen 2018 / 2019 is Bliz partner van Team Invicta. Zij rijden nationale en internationale MTB - wedstrijden op het strand. De fluor gele outfit icm de fluor gele Apex mountainbike knalt eruit! Volg Invicta op instagram!


Maikel Govaarts

Talent op de mountainbike, materiaalkenner met oog voor detail en tof persoon in de omgang! Top om Maikel Govaarts als ambassadeur voor Bliz te hebben. Maikel rijdt nationale wedstrijden op de mountainbike in de zomer en cyclocross in de winter. Zijn instagram pagina vind je hier.

Resultaten van Maikel op de pagina van de KNWU.


Dutch Cycling Friend

De Dutch Cycling Friend is een echte Bliz ambassadeur! Hij fietst minimaal 3 tot 4 keer per week, weer of geen weer. Tijdens zijn tochten maakt hij met zijn camera de mooiste filmpjes en foto's die je kunt zien op zijn Instagram.


Frederic Glorieux / Bob Michels

Frederic en Bob komen uit voor het Corratec Gran Fondo team. Deze enthousiaste sportievelingen ondersteunen wij zeer graag!. Talent en plezier hebben al voor vele successen gezorgd, zoals overwinningen in de Tour Transalp!